روغن سیاه دانه روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه هزاران سال است که کاربردهای دارویی، خوراکی دارد و حتی در تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود. این روغن با خواص و ترکیبات ویژه خود موجب تسکین و کاهش التهابات خواهد شد به همین دلیل بسیاری از مردم از روغن سیاه دانه به عنوان آسپرین یا ایبوپروفن مصرف می‌کنند. همچنین دارای موادی است که می‌تواند به محافظت از سلول‌ها در برابر آسیب کمک کند


در انبار موجود نمی باشد


تاریخ بروزرسانی : ۱۴۰۱/۰۴/۲۴
ناموجود
آماده ارسال
service تضمین بهترین قیمت
service ضمانت اصل بودن
service تحویل سریع
service بسته بندی زیبا
نقد و بررسی اجمالی روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه برای بسیاری از بیماری‌های پوستی مانند پسوریازیس، آکنه، ویتیلیگو و ... نیز استفاده می‌شود. همچنین دارای اثر بازسازی و ترمیم‌کننده موها است. به موهای خشک و بی روح درخشندگی و شادابی می‌بخشد.

روغن سیاه دانه که برای پوست‌های خشک و ترک خورده بخصوص در فصل زمستان که پوست رو به خشکی بیشتر می‌رود، بهترین گزینه برای تأمین رطوبت و نرمی آن است. این روغن پوست را نرم و ترک‌ها را کاهش می‌دهد. همچنین دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی است و به درمان و تسکین خشکی‌های شدید و جراحات کمک می‌کند. به خاطر داشته باشید که بهتر است قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید.

روغن سیاه دانه با کاهش سطح قند و کلسترول خون به کنترل دیابت کمک می‌کند. این روغن مشکلات گوارشی را برطرف کرده و سیستم گوارش را تقویت می‌کند. از آن برای کنترل سوء‌هاضمه، کاهش گاز معده، از بین بردن بی‌اشتهایی و اسهال استفاده می‌شود. ماده فعال تیموکینون موجود در ترکیبات این روغن، ترشح اسید را مهار کرده و غشاهای مخاطی که دستگاه گوارش را پوشانده و وظیفه محافظت را دارد، تقویت می‌کند.

 

+ ادامه مطلب - بستن
  • کیفیت ساخت:
    50%
  • ارزش خرید به نسبت قیمت:
    50%
  • نوآوری:
    50%
  • امکانات و قابلیت ها:
    50%
  • سهولت استفاده:
    50%
مشخصات کلی روغن سیاه دانه
نظرات کاربران روغن سیاه دانه

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید. بهتر است در نظرات خود از تمرکز روی عناصر متغیر مثل قیمت، پرهیز کنید. به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

امتیاز کاربران 0 از 0 دیدگاه

  • کیفیت ساخت:
  • ارزش خرید به نسبت قیمت:
  • نوآوری:
  • امکانات و قابلیت ها:
  • سهولت استفاده:
دیدگاه خود را بنویسید
کیفیت ساخت
ارزش خرید به نسبت قیمت
نوآوری
امکانات و قابلیت ها
سهولت استفاده
طراحی و ظاهر
نقطه قوت
نقطه ضعف

0 دیدگاه برای روغن سیاه دانه

پرسش و پاسخ روغن سیاه دانه